Recordar password

El Gremi informa

Informació · El Gremi informa


18|06|2021

El Centre d´Estudis Roca guanya la vuitena edició de lElectrocat FP

El Centre d´Estudis Roca, de Barcelona, ha estat el guanyador de la vuitena edició de l´ElectroCat FP celebrat els dies 4 i 18 de juny a Santa Perpètua. El vehicle elèctric construït per aquest centre educatiu ha estat el millor en les proves de rampa, eslàlom, resistència al rodament i tandes.

El segon classificat ha estat l´Institut Palau Ausit, de Ripollet i el tercer l´Institut Andreu Nin, d´El Vendrell. El jurat ha premiat com a millor disseny, ergonomia i estètica el vehicle a l´Escola Tècnica Girona i ha considerat el millor projecte el de l´Institut Narcís Monturiol, de Figueres, que era el primer cop que participava.

Un altre centre que feia les proves pràctiques per primer cop era la Guineueta de Barcelona, també han pres part l´institut Castellarnau, de Sabadell, que ha hagut d´abandonar per problemes tècnics a la segona ronda de proves i l´Institut Mollet, de Mollet del Vallès i el Centre Tècnic del Vallès, de les Franqueses del Vallès que no han pogut sortir per problemes tècnics.

El pilot del Centre d´Estudis Roca, Pol Vicente, explicava que participar a l´ElectroCat FP suposa un esforç constant dia a dia. Vicente ha relatat que han tingut tres averies en les proves dinàmiques però que el treball de l´equip ha fet possible després de sis anys aconseguir la victòria.


Més informació


Tornar

Associats

Gremi de Mobilitat
C/ Indústria 16, entrada per Plaça Miquel Crusafont - 08202 Sabadell - Barcelona * Telf.: 93 745 78 12 * Nif:G58361957 * Nota legal
El Gremi   *  Serveis   *  Informació   *  Acords   *  Borsa de treball   *  Atenció al client   *   Mapa web   *    Programación y diseño web Anunzia