Recordar password

Assessorament permanent en matèria de medi ambient

Serveis · Medi Ambient
El Centre Metal·lúrgic posa a la disposició de les empreses associades un equip de tècnics qualificats i amb àmplia experiència en projectes d'enginyeria, consultoria ambiental i energia, que ofereixen assessorament permanent en matèria de medi ambient:

Assessorament en tot tipus de tramitacions ambientals; residus, aigües d'abastament, aigües residuals, aire, contaminació de sòls i contaminació per amiant (RERA).

Realització d'estudis de contaminació acústica i implantació de mesures correctores per a la disminució del nivell de soroll, si s'escau.

Assessorament en matèria de normativa ambiental i adequació de l'activitat d'acord amb la normativa aplicable.

Assessorament en matèria de reglamentació específica de seguretat industrial i legalització de les instal·lacions industrials segons la normativa aplicable.

Cerca de tecnologies i de sistemes de depuració adequats a cada problema, mitjançant tractaments d'aigües residuals, d'emissions atmosfèriques o de depuració per evaporació al buit.

Programes de formació a mida en matèria de medi ambient i campanyes de bones pràctiques ambientals.

Cerca i tramitació d'ajuts i subvencions en matèria de medi ambient.

El Sr. Jorge Vicente, Director Tècnic, atendrà els vostres dubtes i consultes al 93.490.64.66 o a l'adreça electrònica j.vicente@deplan.es

Associats
SITJAS MOTOR SL

Gremi de Mobilitat
C/ Indústria 16, entrada per Plaça Miquel Crusafont - 08202 Sabadell - Barcelona * Telf.: 93 745 78 12 * Nif:G58361957 * Nota legal
El Gremi   *  Serveis   *  Informació   *  Acords   *  Borsa de treball   *  Atenció al client   *   Mapa web   *    Programación y diseño web Anunzia